Bröllopskoordinator

Jubal Produktion erbjuder fyra olika bröllopspaket beroende på hur mycket hjälp Ni önskar inför Ert bröllop. För mer information om dessa, kontakta mig via mail eller telefon.

 
Ett första planeringsmöte.
Under detta möte går vi igenom Era önskemål samt bestämmer vad Ni önskar hjälp med och vad Ni vill ordna själva. Vi gör också upp en första budget.

Mail och telefonkontakt
Vi håller kontakt under hela planeringen av Ert bröllop och Ni kan vända er till mig mer era frågor och funderingar.

Support under bröllopsdagen
Jag finns till hands under hela Er bröllopsdag och är behjälplig från det att Ni börjar förbereda Er och vidare under vigsel och bröllopsfest. Alternativt att jag bistår Er under halva dagen möter upp Er före vigseln och ser till att allting flyter på under vigsel och fest, eller att jag är Er hjälpande hand under Era förberedelser inför vigseln och finns behjälplig till och med vigseln.

Kontakter
Det är mycket som ska bokas för att bröllopsdagen ska bli som Ni drömmer om och det är mycket som ska fungera under dagen.
I de olika paketen ingår ett olika antal kontakter. Ni väljer själva vad Ni vill boka och vad Ni vill överlämna åt mig. Självklart bokar jag det som bäst passar Era önskemål. Detta kan vara allt från bokning av frisör och kantor till val av tårta och blomsterarrangemang. Jag har ett stort kontaktnät där många dessutom ger förmånliga rabatter.

Planeringsdagar
I de olika paketen ingår även planeringsmöten där vi följer upp hur det går med planeringen samt besöker exempelvis florist och konditor för att välja vad Ni önskar för Ert bröllop.